Τo site χρησιμοποιεί cookies. Επιλέγοντας “Αποδοχή”, σημαίνει ότι συμφωνείτε με την χρήση των cookies όπως αναγράφεται στους όρους πολιτικής χρήσης.

Τρόποι Αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ


Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, σας εμφανίζεται μήνυμα
Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ, καθώς σας έχουμε αποστείλει ένα επιβεβαιωτικό e-mail με τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας.

 • Με ACS courier
  Η αποστολή της παραγγελίας γίνετε μέσω του δικτύου της ACS courie
  r για ελαφρυά και μικρά δέματα.
  Οι ημέρες παράδοσης είναι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή. Παρέχεται η δυνατότητα παράδοσης με επιπλέον χρεώση 2,00 € και το Σάββατο εφόσον ζητηθεί στα σχόλια της παραγγελίας.
  Το κόστος μεταφορικών μέχρι 2 κιλά βάρους διαμορφώνεται στα 2,80 €. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση ανέρχεται σε 1,00 €. Στην αποστολή με εντολή αντικαταβολής, η χρέωση διαμορφώνεται στα 4,80 € μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Η αποστολή σε περιοχές εκτός των ορίων των πόλεων του δικτύου της ACS courier (δυσπρόσιτες) με παράδοση εντός 2-3 εργάσιμων ημερών, ισχύει ο εκάστοτε επίσημος τιμοκατάλογος.
 • Με Μεταφορική Εταιρία
  Για βαριά και ογκώδη δέματα η αποστολή γίνετε μ
  ε μεταφορική εταιρία. Η χρέωση διαμορφώνεται στα 3,30 € το δέμα μέχρι την Αθήνα. Η παραλαβή του δέματος γίνεται από εσάς από την έδρα της μεταφορικής εταιρίας.

Σε κάθε περίπτωση μετά από έλεγχο της παραγγελίας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας προτείνουμε την πιο οικονομική λύση όταν πρόκειται για ογκώδεις δέματα.
Οι ηλεκτρονικές παραγγελίες εκτελούνται αυθημερόν ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα χωρίς να λαμβάνετε ενημέρωση. Ενημέρωση θα λάβετε αν για κάποιο λόγο η παραγγελία σας καθυστερήσει παραπάνω από 3 εργάσιμες ημέρες να αποσταλθεί.


Σε περίπτωση μη παράδοσης της αποστολής με υπαιτιότητα του παραλήπτη, αυτή επιστρέφεται στον αρχικό αποστολέα την επόμενη εργάσιμη ημέρα αφού προηγηθεί ενημέρωση του. Μπορεί να δοθεί παράταση στο χρόνο παράδοσης της αποστολής, μόνο έπειτα από οδηγία του αποστολέα.


*Οι παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24 %.